Archive for the ‘Artikler om Mad’ Category

Aldrig har det været så let at lave smukke kager

Tuesday, December 18th, 2012

Alrdig har det været så let at lave smukke og velsmagende whoopies. Whoopies er en god mellemting mellem chokoladekiks og muffins og så smager de helt fantastisk. De små kager bliver hurtigt både voksne og børne favoritter, og så ser de så flotte og dekorative ud på kagebordet, når der kommer gæster på besøg. Gæster du gerne vil imponere, med nybagte kager. Det er utrolig nemt med et whoopie sæt, hvor der er fleksibel antiklæbende bageplade med og den lille smarte maskine til din kagedej samt udførlige kageopskrifter. Kageopskrifterne er nemme at følge, så med whoopie sættet kan det ikke gå galt.

Køb hele kagesættet her

Nemme, sunde og billige is til børnene

Saturday, July 21st, 2012

Børn elsker is, ja, det gør de fleste voksne også. Men sommeren bliver hurtigt til en usund årstid, hvis man tillader sig selv og børnene at købe og spise is hver gang solen skinner. Men men men, hvis du selv laver isene, så er det en helt anden sag. Det er nemlig både nemt, sundt og billigt selv at lave is. Is er jo egentligt bare noget koldt, som smager godt, og som hjælper med at køle én ned, når solen skinner. Så her kommer eksempler på nemme, sunde og billige is: (more…)

Spiser du frugt om morgenen?

Saturday, July 21st, 2012

Det at starte morgenen med en skål frugt, er den bedste måde at starte dagen på. Frugt smager godt og er fyldt med energi, som du kan få glæden af, til en dag med fart på. Prøv med en skål frugt i tern og prøv at sammensætte forskellige frugter. Prøv også at spise frugt i tern ovenpå en portion natural yoghurt eller ovenpå en skål havregryn med mælk eller havregrød. Den friske frugt giver så meget smag og næring til grøden. (more…)

Pasteurisering af æg

Monday, January 1st, 2007

Rå æg er en vigtig ingrediens i mange traditionelle retter, men der er for stor risiko for alvorlig forgiftning til at man bør bruge rå æg som ikke har være pasteuriseret. Det er heldigvis ikke så svært at pasteurisere æg. Det er faktisk en meget simpel process. du behøver bare varmt vand og et termometer. (more…)

Dansk mad for udlandsdanskere

Friday, December 1st, 2006

Det er ofte svært at lave dansk mad mår man er i udlandet. Der er ofte en del hjemmevante ingredienser som man ikke kan finde. Men med lidt kreativitet, lidt gør-det-selv ånd og nogle gange med lidt snyd, kan man godt lave både remolade, koldskål og leverpostej ude i det store udland, med hvad der findes af lokale ingredienser. (more…)