Archive for the ‘Indiske madopskrifter’ Category

Indisk kylling tikka masala

Saturday, July 21st, 2012

Lækker smagsoplevelse med indisk kylling tikka masala. Så kraftig og stor en smag, så man tror det har taget timer og utallige ingredienser at lave, men faktisk er det slet ikke så svært og tidskrævende at lave kylling tikka masala. Så sørg for at imponere dine gæster næste gang du har gæster til middag, og lav indisk kylling tikka masala. (more…)

Indisk karry der får mundvandet til at løbe

Saturday, July 21st, 2012

Indisk mad er én af mine egne favoritter, fordi der er så meget smag i maden og ofte et pift af chili, som også løfter madoplevelsen. Indisk mad er især kendt og berømt for sine forskellige karryretter, perfekt tilberedte ris og nanbrød enten nautral, med smør eller gedeost. (more…)

Indisk rød karrysuppe med ferskner og frisk basilikum

Tuesday, March 27th, 2007

Eksotisk og spændende suppe som er en god alternativ forret til en grilfest for at bringe lidt Indian Summer stemning over festen. Rød karry er en krydderiblanding med koriander, spidskommen, paprika, stødt chili eller cayennepeber, fennikel, tørret dild. (more…)

Kyllingelår i syrlig og cremet orange sauce

Friday, February 2nd, 2007

Denne lækre og saftige kyllige opskrift har rødder både i det traditionelle danske køkken samt inspiration i den indiske madkultur med karry, appelsin og nødder som ingredienser. Retten er ideel til et nemt aftensmåltid både til privat eller større arrangementer, fordi retten blot skal i ovnen, så kyllingen bliver godt gennemstegt og de øvrige ingredienser går lov til rigtig at dampe og afgive kraft of smag.
(more…)

Indisk karrysuppe med kartofler og lækre basmati ris

Tuesday, January 30th, 2007

En lækker kraftig gul karrysuppe med masser af smag og masser af farve, med blad selleri, basilikum og lækre basmati ris.

(more…)